Sari la conținut

“Dineul cu proști” în a treia seară a “Galelor Teatrale Focșănene”

A treia seară a “Galelor Teatrale Focșănene” a adus marți, 14 martie, în fața focșănenilor, piesa “Dineul cu proști”, pusă în scenă de echipa Teatrului Național din București formată din Horaţiu Mălăele, Mircea Rusu, Medeea Marinescu, Costina Cheyrouze, Alexandru Bindea, Dorin Andone, Alexandru Georgescu.
Fabula lui Francis Veber, a adus, timp de două ore, umorul de foarte bună calitate în sală de spectacole arhiplină a Teatrului Municipal “Maior Gheorghe Pastia” din Focșani.

Prestația actorilor a generat o pleiadă de momente comice, la care spectatorii focșăneni, obișnuiți cu prestații teatrale de calitate, au reacționat cu râsete și aplauze îndelungate. O reflecție asupra prostiei, o veritabilă lecție de psihologie modernă, susținută de jocul impecabil al întregii distribuții, bine așezat în scenă de regretatul Ion Caramitru.

Reprezentația încărcată de umor, cu intrigi familiale, cu răsturnări de situație amuzante, pregătește evenimentul din 21 martie, când pe scena teatrului focșănean va urca trupa autohtonă, avându-i ca protagoniști pe Sorin Francu și Paula Grosu în piesa “Fericire conjugală”, o adaptare după piesele lui Cehov “Ursul” și “Cerere în căsătorie”
“Galele Teatrale Focșănene” continuă și vă așteaptă să le fiți părtașe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *