Sari la conținut

S-au deschis„Galele Teatrale Focșănene”

„Galele Teatrale Focșănene” s-au deschis aseară, 6 martie, cu piesa „Dă-i bătaie!”, având o distribuție de excepție formată din actori-vedetă, pentru prima dată în același spectacol: Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu, Marius Manole, Diana Roman, Medeea Marinescu, Șerban Pavlu și Andi Vasluianu.  O poveste contemporană, despre intrigile în care cade un învățător acuzat de pedofilie, cu inserții de Breaking News, care a făcut publicul să râdă, să se emoționeze și să recunoască în lupta politică puterea gadgeturilor.

O sală plină a aplaudat prestația actorilor veniți în Focșani de pe scena Teatrului Național din București. Focșănenii au avut parte de un adevărat spectacol, găzduit de Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia”. Un succes adus în fața publicului de pe meleaguri mioritice de directorul Teatrului – Sorin Francu și de promotorul evenimentului – Tiberiu Ispas.

Și cum abia a început o lună plină de evenimente dramaturgice, ne aplecăm asupra cuvintelor lui Shakespeare – „Suferim prea mult pentru puținul care ne lipsește și ne bucurăm prea puțin de multul pe care-l avem.” cu gândul la premiera piesei „Visul unei nopți de vară” din 27 martie, pusă în scena de trupa focșăneană, unde sunteți invitați cu toții. 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *